Cat credeti ca valoreaza serviciile pe care le oferiti?

Aceasta e una dintre numeroasele intrebari la care a trebuit sa raspund ieri, in cadrul celui de-al doilea interviu la care am fot invitata sa particip alaturi de alti 30 de candidati.

Postul pentru care aplicasem: manager de proiect pentru una dintre cele mai importante companii de servicii cloud si arhivare digitala din Romania. Recunosc ca aveam ceva emotii, cu atat mai mult cu cat, dupa primul interviu nu am plecat cu o impresie placuta.

One night with the king

„One night with the king” sau „O noapte cu regele” este un film regizat de către Michael O. Sajbel, care aduce în scenă actori precum Tiffany Dupont, Luke Goss, John Rhys-Davies, James Callis. Filmul reflectă povestea biblică a unei tinere evreice care schimbă destinul unui întreg popor prin puterea iubirii şi a credinţei sădite în ea.

Acţiunea începe cu un complot la curte din cauza căruia Vassti, regina persană este detronată printr-un decret regal, drept pentru care regele Xerxes (Luke Goss) este nevoit să organizeze un concurs pentru a-şi alege o altă soţie. Aici intră în scenă Hadassah (Tiffany Dupont), o  tânără evreică, rămasă orfană şi crescută de unchiul său Mordecai (John Rhys-Davies). Mordecai o ajută să-şi ascundă originea rebotezând-o  „Esther” (Estera). Aceasta reuşeşte să cucerească inima şi mintea regelui prin căldura, candoarea şi inocenţa sa, învăţându-l ce este onoarea şi iubirea şi transformându-l în ceea ce nicicând nu ar fi sperat sa fie: un rege care îşi pune poporul mai presus de orice război sau orice îndatoriri politice. Ca să scape viaţa israeliţilor, Estera trebuie să-şi rişte însăşi viaţa ei încălcând decretul şi înfăţişându-se în faţa regelui fără să fie chemată.

„One night with the king” imprimă imaginea unei femei care dincolo de statutul de regină ştie să joace rolul de soţie şi de femeie înţeleaptă. Mai mult decât un simplu film, „O noapte cu regele” este o poveste de dragoste care pune accent pe credinţă, onoare, puritate, putere, pe iubire mai presus de orice. E o poveste care merită cu siguranţă să fie vizionată şi nu doar de către femei.