Pro sau Contra tigarilor electronice?

Sanatatea este cel de mai pret cadou pe care il avem. Totusi, viciile pe care le acumulam de-a lungul vietii tind sa ne puna in pericol sanatatea si sa ne faca mult mai putin selectivi atunci cand vine vorba despre standardele noastre de viata. 

Conform statisticilor, exista miliarde de fumatori in aceasta lume dintre care majoritatea vor sa renunte (fara succes) la acest obicei. Deoarece vorbim despre un proces care necesita multa vointa si ambitie, este normal ca rata celor care renunta la fumat sa fie mult mai mica in comparatie cu cei care se apuca. 



In ultimul timp insa, au aparut tot mai multe tehnici si modalitati de a te lasa de fumat fara sa fie nevoie sa te confrunti cu efectele dure pe care le poate avea sevrajul. Dintre acestea, se remarca utilizarea tigarii electronice de catre un numar tot mai mare de persoane, atat la nivel mondial, cat si la nivel national. 

Eu, spre exemplu, sunt in totalitate de acord cu aceasta metoda deoarece este una care iti ofera confortul psihologic de care ai nevoie pentru a renunta la tigari si pentru a evita sa-ti pui in pericol sanatatea si chiar viata. Mai mult decat atat, este important de mentionat faptul ca tigara electronica nu este deloc nociva pentru organism deoarece aceasta functioneaza pe baza de aburi, deci nu scoate fum.



Acestea pot fi achizitionate cu usurinta din numeroasele magazine de tigari electronice pe care le putem gasi la tot pasul, atat pe internet, cat si in orasul nostru. Desi pretul acestora varieaza, este important de mentionat faptul ca, pe termen lung, tigarile electronice te pot ajuta sa economisesti sume importante de bani pe care altfel le-ai fi dat pe mult prea costisitoarele tigari normale.

Asadar, daca vrei sa renunti la fumat, te sfatuiesc sa iei in calcul aceasta metoda fiindca te poate ajuta foarte mult. Tu ce alte metode mai cunosti?