Cum sa folosesti inventiv cosurile cadou

 Cosurile pentru cadouri au o destinatie clara, dupa cum spune si numele lor, dar asta nu inseamna ca nu le poti folosi in alte scopuri. Ele vin in multe forme sau culori si pot fi facute din hartie, rachita, lemn, bambus si chiar metal.

Creeaza un aranjament floral pe care sa il asezi in el

Cu un buchet sau doua de flori si plante uscate, muschi, licheni si orice alte lucruri iti vin la indemana poti sa faci un aranjament floral cu care sa iti infrumusetezi casa si care sa reziste foarte mult timp. Cosul poate sa aiba orice dimensiune si forma iti doresti, atat timp cat se potriveste cromatic cu florile si plantele din interior. Desigur ca poti sa oferi cadou oricui un astfel de aranjament si sa te mandresti ca e facut chiar de tine.


Foloseste-le pentru a avea o baie mai organizata

Un cos cadou si o mica fata de perna pe care sa o pui in interior se vor transforma intr-o cutie de depozitare perfecta pentru produsele tale cosmetice sau pentru machiaj. Cosurile mai mari le poti folosi pentru a depozita produse de curatenie, hartie igienica si prosoape. Nu mai pune hainele murdare in acelasi loc, ci sorteaza-le inainte in functie de culoare. Alege trei cosuri diferite in care sa pui hainele murdare si foloseste fete de perne colorate in functie de imbracamintea care urmeaza sa stea in ele. Astfel iti va fi mult mai usor cand va trebui sa le bagi la spalat.

Infrumuseteaza-ti balconul sau exteriorul casei

Crezi ca poti folosi cosurile cadou doar in interriorul casei? Nimic mai gresit. Daca alegi materialul potrivit iti poti infrumuseta balconul sau exteriorul casei cu ajutorul cosurilor. De exemplu, ghivecele cu flori le poti masca foarte usor folosind un cos care va arata mult mai natural.


Invata-ti copiii sa fie ordonati cu ajutorul lor

Camerele copiilor pot fi foarte dezorganizate daca nu ii inveti sa fie ordonati. Invata-i sa aiba camere frumoase folosind cat mai multe cosuri in care sa isi depoziteze lucrurile. De la jucarii pana la haine si rechizite, orice poate sta in aceste cosuri. Fa-le sa arate mult mai bine si vopseste-le in culoarea preferata a copilului tau sau in culori diferite in functie de lucrurile care sunt depozitate in ele.


Tu cum ai mai folosi niste cosuri cadou facute din rachita, lemn sau metal?