Fast & Fixed- concept

Salutare,
Astazi, despre conceptul stomatologic Fast & Fixed! Va intrebati probabil ca si mine, ce reprezinta , unde, cum? Ei bine, pentru cunoscatorii  de minimala limba engleza, traducerea este simpla : „Rapid si fixat”. Mot-a- mot nu suna bine, insa nu romanii l-au inventat!
Conceptul a fost introdus pentru prima de compania ( daca se poate numi asa) internationala Bredent! Mai degraba putem spune ca Bredent este un colos medical stomatologic international, cu bazele stabilite in Germania. Aici,doctorul Georg Bayer, a inventat si introdus pentru prima oara procedeul si sistemul , oarecum controversat.
Motivatia?  Avantul tehnologic confortabil spre care multi dintre noi tindem, si de asemenea, viteza nivelului de trai, viteza spre  care aspiram cu totii, si daca nu, suntem impinsi de societate!
Astfel, cererea pacientilor pentru o rezolvare cat mai rapida si usoara  a unor probleme suparatoare si grave, avand in vedere ca pentru serviciul fast and fixed, se califica dor pacientii care au nevoie de un implant dentar,  l-a facut pe doctorul Bayer sa persevereze in cautarea , gasirea si punerea in practica a unei solutii ideale.
In acest sens, fie ca te numeri printre cei cu o problema veche si grava cum ar fi parodontoza, sau pur si simplu ai nevoie de un implant multiplu, probleme care deunazi si-ar fi gasit rezolvarea doar printr-un lung proces al unor nenumarate vizite la cabinetul stomatologic, pentru extractii, tratamente si implanturi sau ( de obicei, pentru cazurile grave) fixarea unei proteze, partial, sau total, acum prin procedeul si serviciile fast and fixed, te poti prezenta la clinica stomatologica dis de dimineata , parasind incinta cu problema dentara in totalitate rezolvata , cateva ore mai tarziu.  Din punctul meu de vedere, si probabil informatiile mele sunt inca incomplete, singurul inconvenient ar fi anestezierea totala, pe perioada interventiei!
Pe data viitoare!