Noua alternativa la botox: crema cu venin de albine si miere de manuka

Am citit de curand pe site-ul Business Woman un articol despre o crema minune cu proprietati interesante asupra procesului de imbatranire a pielii. Este vorba despre crema cu venin de albine si miere de manuka, un produs despre care nu multa lume stie, dar cu siguranta ar trebui sa afle mai multe.

Pentru ca femeile sunt niste fiinte sensibile care au nevoie sa se simta mereu frumoase si atragatoare, este normal ca ele sa fie interesate de toate descoperirile aparute in domeniul cosmeticii. Tocmai de aceea, in acest articol o sa vorbim putin despre o crema care cu siguranta va va interesa, mai ales daca v-ati gandit cel putin o data sa apelati la botox pentru a preveni sau combate ridurile.



In primul rand, trebuie sa stiti ca veninul de albine este recunoscut deja ca fiind extrem de eficient in lupta cu ridurile, dar si cu alte afectiuni. De altfel, apioterapia furnizeaza o gama extrem de vasta si de eficienta de solutii pentru diferite afectiuni sau probleme de sanatate si de estetica.

Mierea de Manuka insa, este ceva relativ nou pentru foarte multe persoane, deoarece abia in ultimul timp a reusit sa atraga atentia asupra proprietatilor miraculoase pe care le are, in ciuda existentei studiilor care au dovedit acest lucru exista de multi ani. Acest con de umbra in care a stat pana acum mierea de manuka se datoreaza poate locului indepartat de unde provine: Noua Zeelanda. Aici este de fapt singurul loc din lume unde creste arborele de manuka din a caror flori este produsa aceasta miere.

Cum se utilizeaza crema?

Pe site-ul Plantum.ro, un furnizor sigur si serios al acestui tip de produs in Romania, am gasit si o explicatie in legatura cu modul in care poate fi aplicata crema cu venin de albine:
Mod de utilizare:
Masca de fata: Aplicati un strat generos de crema pe fata si gat. Lasati sa actioneze 20 minute , clatiti dupa aceea cu apa calduta.
Crema de noapte: Recomandata in special pentru tenul uscat, aplicati pe fata si gat, lasand crema sa actioneze peste noapte.
Pentru mai multe informatii sau pentru a comanda acest produs, site-ul lor va sta la dispozitie non-stop. Acestea fiind zie, cum ti se pare aceasta crema?