Cizmele: perfecte in orice anotimp

Indiferent daca ne aflam in sezonul rece sau in plina vara, cizmele sunt perfecte in orice anotimp, pentru aproape orice tinuta! Fie ca ne referim la cizme scurte, lungi, imblanite sau perforate, aceasta este una dintre cele mai ofertante tipuri de incaltaminte. Cizmele pot fi purtate atat intr-o tinuta casual, cat si alaturi de o rochie eleganta sau chiar la tinuta office. In continuare iti vom impartasi cateva secrete fashion de pus in aplicare cu perechea ta preferata de cizme.

In functie de stilul si personalitatea ta, ai putea prefera o pereche de cizme clasice negre sau o pereche de cizme scurte maro, pe care le poti purta in diverse combinatii indraznete si usor de alcatuit. Daca esti pasionata de cizme de dama, atunci cu siguranta nu te vei opri la o singura pereche si vei avea nevoie de cizme imblanite de tip UGG, cizme cu toc, cizme perforate, cizme country si asa mai departe.
Cizme scurte maro
Poarta-le in combinatie cu jeansii tai favoriti si cu un poncho asortat cizmelor! Aceasta tinuta este ideala pentru inceputul de primavara sau de toamna si poate fi purtata atat la birou, cat si la o simpla plimbare in parc.

Cizme militaresti negre
Daca esti o femeie indrazneata, tinuta urmatoare este ideala pentru tine! Combina o pereche de cizme militaresti negre cu o rochie slim si o jacheta neagra din piele, tinuta ideala pentru o seara de distractie in oras alaturi de cele mai bune prietene.

Cizme imblanite: UGG
Cele mai dragute si confortabile cizme au fost si raman cizmele UGG, care se mentin in topul preferintelor celor mai multe femei. Acestea sunt foarte calduroase, comode si pot fi asortate cu o pereche de colanti cu imprimeurile tale preferate si un pulover confortabil.

Cizme clasice negre
Cele mai simplu de asortat, indiferent de tipul tinutei pe care o alegi, practice, confortabile si absolut fabuloase! Negrul este non-culoarea care desavarseste orice tinuta, iar cizmele clasice, lungi pana sub genunchi, sunt potrivite atat pentru jeansi, in zilele ploioase, cat si pentru o rochie eleganta, intr-o zi calda de toamna.
Indiferent ce model vei alege, nu trebuie sa uiti faptul ca cizmele sunt perfecte in orice anotimp si ca le poti asorta oricarei tinute, oricare ar fi evenimentul la care vrei sa stralucesti.