Accesorii pentru costumele de baie

Daca anul 2014 ne-a incantat prin diversitatea si frumusetea noilor modele de costume de baie, ar trebui sa fie la fel de generos si ingenios in materie de accesorii de plaja.

Cu toate ca in apa nu este posibil sa purtam asa ceva, cat stam pe plaja sau la o terasa la malul marii, putem sa iesim in evidenta prin niste accesorii deosebite.



Toate detaliile unei tinute trebuie sa fie atent alese pentru a arata impecabil, pentru a ne pune in valoare stilul si frumusetea. Se poate sa avem un costum retro spre exemplu, absolut superb, dar pe care sa il asortam cu o geanta de plaja total nepotrivita ca nuanta, sau cu o perche de ochelari ultra moderni. Cand vorbesc despre accesorii de plaja ma refer la ochelari de soare, geanta de plaja, flip-flops, bijuterii si piesa de rezistenta a anului, sepcile.

Sepcile verii 2014 sunt diversificate in functie de fiecare trend in parte: de la modele florale si pasteluri diafane la denim.

Pentru adeptele stilului boho-chic se recomanda esarfele mari si turbanele.

Bijuteriile sunt un accesoriu foarte rasfatat vara aceasta.
Bijuteriile cat mai mari, cat mai opulente si mai viu colorate sunt preferatele doamnelor si domnisoarelor in 2014. Desigur, trebuie asortate cu bun gust. Spre exemplu, daca ai un costum cu imprimeu tropical sau floral, in orice caz, incearca sa eviti un colier foarte incarcat.

Ochelarii, ca in orice vara, sunt un must-have, atat pentru a ne apara de razele UV si a preveni aparitia ridurilor si a imbatranirii pielii, cat si pentru un plus de mister si de stil. Anul 2014 aduce in prim plan ochelarii supradimensionati.

Un alt model iubit sunt ochelarii in stil “ ochi de pisica “, specific anilor ’50. Acestia se potrivesc de minune cu un costum de baie retro. Indiferent de ce stil vei alege, daca vei asorta cu grija toate elementele sale, vei avea succesul garantat in obtinerea unei tinute perfecte pentru mersul la plaja.
Sursa: Beauty-Expert