Materiale glamour pentru design-ul de interior


Exista unele materiale care pur si simplu inspira "glamour", indiferent de locul în care le utilizezi. Cele mai multe dintre acestea sunt larg raspandite in moda si au devenit deja un must-have pentru orice fashionista din lumea modei. Acest lucru nu este de mirare avand in vedere faptul ca, daca adaugi oricare dintre aceste materiale in design-ul interior, vei obtine instantaneu un decor de lux.

Blana




Blana de vulpe este unul dintre cele mai importante elemente de decor de lux pe care le intalnim la toate vedetele. Aceasta poate fi folosita atat pentru scaunul de birou, cat si pentru canapea. De asemenea, se poate utiliza ca invelis pentru perne ori pentru covoare care vor face camera de zi sa arate impresionant.

Penele



Penele pot sa arate atat amuzant, cat si glamour, acesta fiind si marele lor avantaj. Daca alegeti alegi acest tip de decoratiune, vei fi capabil sa creezi un interior frumos, plin de farmec si fara complicatii sau cheltuieli prea mari.

Accente metalice




Alama si accentele aurii sunt un trend extrem de inragit in momentul de fata. Orice blogger din zona de design interior si-a spreiat pana acum masa sau picioarele scaunelor cu un stralucitor metallic gold, galben sau rosu. Daca esti in cautarea unui look mai luxos, ai putea sa optezi pentru frunze de aur pentru un aspect mult mai texturat si mai bogat.


Tapete florale



Anumite tapete florale sunt pur si simplu mult prea uluitoare pentru a trece neobsevate. Partea frumoasa este ca iti poti transfora orice camera intr-o opera de arta doar cu cateva role. Desigur, instalarea lor nu este un proces usor, dar dureaza putin si nu vei regreta atunci cand vei vedea rezultatul final.

Animal Print



In cele din urma, animal print-ul ramane un pilon valoros nu numai in accesoriile din lumea modei, cat si in design interior. Fie ca vorbim despre perne, paturi, tapete de pereti sau covoare, animal print-ul se potriveste peste tot si este oricand gata sa-ti transforme casa intr-un loc plin de farmec si rafinament.