Inlocuieste desertul cremos cu fructele uscate

Se pare ca fructele uscate au reusit sa ii convinga pe oameni sa inlocuiasca prajiturile cremoase, greu de digerat cu un platou atractiv de fructe uscate. Nu doar ca sunt bogate in vitamine si minerale, ci mai pot fi si un desert sanatos. Pentru a elimina pofta de dulce, poti sa incerci produsele din gama fructe si legume uscate Ribox, de unde sa iti alegi un sortimentul preferat. Daca esti una din acele persoane cu un apetit mare la dulce, ia-ti o punga de fructe pe care sa o pastrezi in dulap o lunga perioada timp.

Lucruri nestiute despre delicioasele fructe uscate

Multa lume nu constientizeaza ca odata ce sunt uscate fructele, capata un continut caloric de doua ori mai mare comparativ cu varianta lor proaspata.  Asa ca ai grija la cate felii mananci, pentru ca s-ar putea sa ai mari surprize. Acestea sunt consumate in special in sezonul rece, tocmai ca in super-marketuri nu se prea gasesc fructe zemoase. Merita sa inlocuiesti felia de tort cu cateva caise sau piersici uscate, deoarece au un continut caloric mult mai mic si sunt si o sursa buna de fibre.



Incepe-ti dimineata cu un mic-de-jun sanatos

Trezitul de dimineata este un chin pentru noi si de aceea trecem intentionat peste micul de jun pe motiv ca timpul este scurt, iar noi suntem mereu pe graba. Chiar si medicii nutritionisti ne indeamna sa consumam intr-o cantitate rezonabila aceste fructe pe care sa le combinam cu un iaurt bio. 

Tu cum iti rasfeti copilul?

Majoritatea parintilor aleg sa isi rasplateasca copilul cu ceva care sa le incante gusturile. Poate ca nu s-au gandit ca in locul prajiturii preferate a copilului sa ii ofere o mica atentie intre mese. Nu doar ca sunt benefice pentru organism, ci si ideale pentru tranzitul intestinal al celui mic. Ribox iti ofera mai multe sortimente de fructe uscate pe care le poti asorta cu cereale integrale si cu miere. Energizeaza-l pe cel mic, bazandu-te doar pe ingrediente sanatoase si atent alese.

Niciodata nu este prea tarziu sa incerci un alt meniu mai diversificat prin care sa te vitalizezi inca de la primele ore, iar pe parcursul zilei sa vezi chiar tu rezultatele muncii tale. Ribox te ajuta sa iti prepari un mic dejun sanatos si rapid din fructe uscate.