Festivaluri de muzica

Festivalurile de muzica sunt o oportunitate foarte buna de a te relaxa si a asculta artistii tai preferati interpretand. Din ce in ce mai populare, festivalurile de muzica de la noi au inceput din anii 1990 cu cateva formatii rock sau fiind evenimente speciale organizate de primariile oraselor. De atunci si pana acum, scena festivalurilor din Romania s-a schimbat foarte mult. Citeste in randurile urmatoare mai multe!

Sunetul

Cel mai important lucru la un festival de muzica este ca toti cei care participa sa poata auzi la fel de bine melodiile interpretate. Desigur ca de cativa ani incoace asta nu mai este o problema fiind un necesar al evenimentelor de acest gen. Chiar si asa exista diferente majore in experienta auditiva pe care o vei simti in functe de genul festivalului. In cadrul festivalurilor de muzica house sau electro este de preferat un concert inchis pentru ca balansul dintre sunete sa fie transmis in mod egal. Concertele rock sau pop in aer liber inseamna o diferenta destul de mare de sunet dintre o persoana care sta in primul si in ultimul rand, dar in general acuitatea sunetelor e mai putin importanta decat volumul.

Activitati distractive

Festivalurile de muzica au devenit locuri in care nu doar asculti muzica ci si poti face o multime de activitati interesante. Poti calatori cu balonul, poti face laser tag sau juca jocuri in realitate virtuala. Trebuie doar sa te interesezi pe site-ul festivalului la care vei merge pentru a afla toate modalitatile de distractie aditionale.